YKK Nederland BV

We zijn marktleider in Nederland en daarbuiten

 

We zijn een van de toonaangevende en geprefereerde leveranciers als het gaat om ritsen en bevestigingsoplossingen. Dat is geen toeval. Met toegang tot een wereldwijd netwerk van 108 YKK bedrijven in 72 landen, kunnen we bestellingen precies daar produceren waar het voor de individuele klant het meest zinvol is.

 

Als je in een bedrijf werkt waar je kleding ontwerpt en inkoopt, kunnen we je aanbieden om een coördinerende kracht te zijn in het proces binnen de YKK Groep. We hebben Nederlandse bronnen die je kunt aanspreken, die gebruik kunnen maken van hun grote netwerk in het grootste deel van de wereld en je kunnen helpen bij het afhandelen van de processen van ontwerp tot levering van de gewenste oplossingen.

Mission statement

Mission statement

We make fastening Solutions available to the Dutch market. We want to be a leading and recognized supplier of Fastening Solutions, unrivalled in Service, Speed of Delivery and Innovation.

Geschiedenis YKK Nederland

Geschiedenis YKK Nederland

In 1964 startte YKK de productie van ritssluitingen in Sneek en was daarmee het allereerste Japanse bedrijf dat zich in Nederland vestigde. Eerst was er sprake van een tijdelijk onderkomen. Vervolgens werd er een nieuw bedrijfspand gebouwd. Het nieuwe bedrijfspand werd opgeleverd in 1967. Het huidige YKK Nederland BV is nog steeds gehuisvest in dit, inmiddels uitgebreidere, gemoderniseerde pand.