Nieuws

YKK toont nieuwe maritieme RVS spiraalrits tijdens METS in Amsterdam

Het was in 2011 dat YKK voor het eerst aanwezig was op METS TRADE in Amsterdam. Tijdens onze eerste deelname ontvingen wij regelmatig het verzoek om een maat 10 spiraalrits te maken voorzien van RVS sluiter en deelbaarheid (het begin van de rits).

 

De vraag was simpel, het idee zo slecht nog niet, de uitvoering en het realiseren heeft wat meer voeten in de aarde gehad.

 

Maar niet zonder trots showt YKK 19 tot en met 21 november tijdens METS TRADE een nieuwe rits die zeer geschikt is om te gebruiken op zout water. Er waren al kunststof oplossingen, het ontbrak nog aan een roestvrij stalen sluiter en deelbaarheid. Deze is nu klaar!

 

 

Op de foto een van de eerste exemplaren die wij hebben gemaakt om te testen. Het resultaat mag er zijn, zeer binnenkort starten wij de productie.

 

Wilt u de rits in het echt zien? Bezoek ons dan tijdens de beurs. Voor een gratis toegangsbewijs volgt u eenvoudig onderstande link:

 

https://registration.n200.com/survey/2jr260dn2pu3e/register?contact-reference=00412181-0&utm_source=EP&utm_medium=exhibitor&utm_campaign=Leadgeneration&utm_content=00412181-0

 

 

 

 

 

Uiteraard ontvangen wij u ook graag om weer even bij te praten en zijn wij benieuwd naar uw nieuwe ontwikkelingen.