Nieuws

Workwear & PPE beurs A+A Düsseldorf

Nog maar een paar dagen en dan openen de deuren van de grootste workwear beurs in de wereld A+A Düsseldorf.  

 

 

Op deze beurs staan drie thema's centraal: Veiligheid, Beveiliging en Gezondheid. drie thema's die alles te maken hebben met Workwear en Persoonlijke Beschermende middelen (PPE). Voor werkgever en werknemer is het van groot belang dat kleding op de werkplek niet alleen " lekker zit".

 

 

Maar vooral ook dat de kleding veilig gedragen kan worden op verschillende werkplekken. Daatnaast is het van groot belang dat de kleding ook bescherming biedt aan de drager tijdens verschillende werkzaamheden op uiteenlopende plekken. 

 

Comfort door juiste pasvorm en materialen af te stemmen op de gebruiker, Veiligheid door te kiezen voor materialen die stevig zijn of juist goed zichtbaar. Gezond door de drager van (beschermende) kleding te behoeden voor gevaarlijke invloeden van buitenaf.

 

Het zijn niet slechts afzonderlijke gebieden, maar het is juist de samenhang van deze drie gebieden die uw producten zo speciaal maakt!

 

 

YKK heeft voor elke toepassing een oplossing. Of het nu gaat om bescherming tegen hitte, vuur of zuur. Extra stevig, vederlicht en flexibel. Wij hebben een passende oplossing.

 

Vanzelfsprekend zijn wij ook aanwezig tijdens A+A en vinden het altijd prettig als u even langs komt op hal 3 stand B74. Wij hebben weer een paar interessante ontwikkelingen en onze nieuwe catalogus voor Workwear en PPE ziet het daglicht. 

Het wordt een drukke week, want er is veel te zien. Maakt u liever een afspraak? Laat dat dan even weten.

Wij zijn bereikbaar via e-mail op jancees_vanbaaren@ykk.nl of telefonisch op +31 (0)6 537 86867. 

Graag tot ziens op A+A 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.