Vacature

Vacature accountmanager function

YKK Nederland B.V. in Sneek is onderdeel van een Japanse multinational met 109 bedrijven en 40000 medewerkers wereldwijd. YKK is wereldmarktleider in ritssluitingen, klittenband en drukknopen. De producten worden toegepast in o.a. fashion, werkkleding, PPE, meubelen, tassen, schoenen en tenten. Voor meer informatie: www.ykk.nl, www.ykkeurope.com en www.ykkfastening.com

 

Bij de verkoopunit is behoefte aan een:

 

Accountmanager Function

 

In deze voor onze organisatie nieuwe functie wordt de binnenlandse markt bewerkt met alle bovengenoemde producten in de functional segments zoals werkkleding, meubelen, automotive, marine, luggage en general industry. Deze markt is enerverend, wil geadviseerd worden en vraagt om oplossingen.

 

 

Functie:

  • Het verder ontwikkelen van deze business. Het gaat om veel klanten, veel producten en om veel leveranciers. Het handelsaspect is cruciaal.
  • Intern een rol spelen als product manager, bij voorbeeld door keuzes te maken voor het leverings- en voorraad programma en door het opzetten van verkoop tools.
  • Samenwerken intern met de afdelingen Productie, Warehouse, Inkoop & Logistiek en Finance. Extern met zusterbedrijven in het buitenland, branche organisaties en andere partijen. Je technische interesse en achtergrond komt hierbij goed van pas.

 

Kwalificaties:

Je bent gedreven en nieuwsgierig, je vindt het leuk om te adviseren maar ook om jezelf te ontwikkelen. Je functioneert op MBO+ niveau, beschikt over handelsgeest en kunt goed rekenen. Je hebt organisatie talent, kunt overtuigen op een prettige manier en weet dingen voor elkaar te krijgen. Je hanteert een dienstverlenende en oplossingsgerichte werkwijze waarbij je een goede gesprekspartner bent voor klanten, leveranciers en collega’s. 3 tot 5 jaar ervaring is gewenst, je beheerst de Engelse taal. Je bent een teamplayer en bent bereid in jezelf te investeren. Je bent computer-literate en een kei in communiceren. Je gaat werken in een team dat verder bestaat uit een senior accountmanager en 2 medewerkers customer service. Er is de mogelijkheid door te groeien naar de functie senior accountmanager. Woonplaats zo mogelijk in het midden van het land.

 

Wij bieden:

Een afwisselende fulltime baan in een dynamisch bedrijf. Een marktconform salaris, een auto en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De werksfeer is collegiaal en informeel maar er moet gepresteerd worden. Wij zijn marktleider en willen dat blijven.

 

Wij hechten zeer aan de kernwaarden betrokkenheid, eerlijkheid en respect.

 

Geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief ter attentie van Peter Wilming

naar leeuwarden@headhuntersteam.nl of neem contact op via 058-2161582

 

 

 ‘acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld’

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.