Nieuws

Lineapelle Milano: "Autumn is coming”!

Op 4, 5 en 6 oktober tref je YKK weer met nieuwe inspiratie en technieken voor het komende seizoen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als de blaadjes van de bomen vallen worden sommige mensen droevig maar zien ontwerpers dit als de start van het nieuwe seizoen! Autumn/winter is bij uitstek het seizoen voor lederwaren. Denk o.a hierbij aan schoenen, jassen en natuurlijk niet te vergeten tassen. Om een design helemaal af te maken kies je voor een rits van YKK. Functioneel en qua design altijd de juiste keuze. Onze fournituren tref je overigens ook aan in het luxe interieur van een auto, jacht of vliegtuig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Leer is een materiaal dat lang mee gaat, daarom is het belangrijk om hier ritsen voor te gebruiken die eenzelfde levensduur hebben. YKK maakt ritsen die soepel lopen, hun glans behouden en na veel openen en sluiten nog steeds prima functioneren. Wij helpen graag met het zoeken van de juiste rits voor jouw product!

 

Bezoek ons in september op de vertrouwde plek: Pav. 22 stand K21- K22/L22-L24. Het beloven 3 drukke dagen te worden, maak je liever een afspraak met ons laat het dan weten via sales@ykk.nl. Lukt het even niet maak dan gerust via het zelfde e-mail adres een afspraak in Nederland!

 

Bellen kan natuurlijk ook: 0515 -429 729.

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.