Nieuws

ISPO 2017

Een jaar is weer voorbij gevlogen, het lijkt nog maar zo kort geleden dat ik mijn koffer pakte voor ISPO vorig jaar in München!

 

Ook dit jaar is er weer veel nieuws te zien en te bespreken. Zoveel zelfs dat wij op 2 locaties te vinden zijn deze editie: 

 

Water Village Hal 6

 

 

 

Brandnew Village Hal 5

 

 

Als u ons persoonlijk wilt spreken: alle dagen zijn wij te vinden in "Brandnew Village" met uitzondering van: zondag middag, dinsdag ochtend en woensdag middag, dan geef ik advies in de stand bij "Water Village". 

 

Het is echt altijd bijzonder als u gewoon even langskomt om dag te zeggen of bij te praten. Het is ook mogelijk om zittend bij te praten maak dan even telefonisch een afspraak dan ruim ik graag wat extra tijd in! 

 

Telefonisch ben ik te bereiken (ook tijdens de beurs) op +31 6 537 86 867  

 

Inspiratie: Op onze site alvast wat meer informatie over de items op de beurs. Ook vanuit andere branches is vaak veel interesse in ISPO. Beweeglijkheid en comfort zijn immers in ieder kledingstuk van groot belang! 

 

Feestje: 

Graag nodigen wij u uit om maandag aan het eind van de middag een glas te heffen. Vanaf 17:00 ontvangen wij u graag bij onze stand in Brandnew Village 

 

Tot ISPO !