Nieuws

Function, Form & Design YKK Nederland @ ISPO Munchen

In het ontwerp van kleding is de rits vaak alleen verwerkt om het kledingstuk te sluiten en/of openen. Verder wordt de rits toegepast om te voorkomen dat er bijvoorbeeld spullen uit je zakken vallen. Waarom niet meerdere functies aan een rits toevoegen? Door hiervoor te kiezen wordt eerder het verschil gemaakt met andere ontwerpen.

 

Een paar voorbeelden: 

Soflex®: elastische en flexibele rits die de bewegingen van de drager en de flexibilitiet van het textiel niet tegenwerkt.

 

Lumifine®: deze "glow in the dark" rits maakt je beter zichtbaar tijdens sporten in het schemerlicht

 

Quick Release: Waarom je jas open doen door de sluiter van rits geheel naar de beginpositie te schuiven. Met de Quick Release rits van YKK open je je jack snel en eenvoudig door de panden uit elkaar te trekken!

 

Wil je meer weten over onze sluitende oplossingen?

 

 

YKK aanwezig op ISPO in Munchen

 

Ook dit jaar is YKK weer aanwezig op ISPO in Munchen. Van 5 tot en met 8 februari zijn wij te vinden in "Brand New Village" hal B5 stand BN01.

 

In hal A6 stand 360 zijn wij ook te vinden direct naast het grote waterbassin.

 

Er is weer veel te bespreken en zeker ook veel te laten zien dit jaar! Maak om niets te missen een afspraak met ons om even rustig bij te praten.

laat even weten of je komt door een berichtje te sturen naar jancees_vanbaaren@ykk.nl

 

Ben je aanwezig op maandag 6 februari? Kom dan zeker langs en bezoek vanaf 17:00 uur de "Get Together". Wij zorgen voor muziek, een hapje en een drankje!