Nieuws

Bezoek YKK op ISPO 2014

Als je YKK ziet, denk je misschien aan ritsen of bevestigingsartikelen. Maar wat je ziet is veel meer. Je ziet een merk dat is opgebouwd in de afgelopen 70 jaar en intussen een leider in onze industrie. Een leider draagt ​​verantwoordelijkheid. We hebben een verantwoordelijkheid voor alle belanghebbenden om de nieuwe norm te zetten in kwaliteit, creativiteit en productie. Dit is de reden waarom het merk YKK veel meer betekent dan enkel bevestigen. 

 

Ons merk zet eigenlijk de standaard in kwaliteit. Consumenten en afnemers van bevestigingsproducten over de hele wereld zijn gaan vertrouwen op deze kwaliteit, elke dag.

YKK heeft ook de verantwoordelijkheid om een stap extra te zetten voor een industrie gedreven door trends en stijlen. We denken goed na over onze klanten en de specifieke vragen die zij stellen.

 

Graag werken wij samen met onze klanten door voortdurend nieuwe bevestigingsproducten met een ongeëvenaarde precisie te bedenken. YKK staat voor kwaliteit, inventiviteit en behendigheid. Deze kwaliteiten worden geëist door consumenten en klanten over de hele wereld en wij eisen het van onszelf.

 

 

Ben je nieuwsgierig geworden of is het tijd om weer eens bij te praten? Bezoek ons dan eind januari op de ISPO in München. Wij zijn te vinden in hal C2 - Brandnew Area.

 

Vanaf zondag 26 januari tot en met dinsdag 28 januari is Account Manager Jan Cees van Baaren aanwezig op onze stand.

 

Wilt u vast een afspraak maken mail dan gerust: jancees_vanbaaren@ykk.nl.

Bellen kan natuurlijk ook: 0515 - 425 199