Nieuws

..another big difference:

Sinds afgelopen maart zijn wij ons veel bewuster geworden dat wij ons dienen te beschermen tegen virussen en bacteriën.  Op het moment dat veel mensen vanuit huis begonnen te werken zijn overal kledingproducenten mondmaskers en beschermende kleding gaan produceren.

 

 

Afbeelding YKK rits met Viraloff

 

 

 

Nu is het moment aangebroken om in de winkel bij het passen van kleding er voor te waken dat verspreiding van het virus ook daar eenvoudig kans krijgt . Wat zou er mogelijk zijn om bij kleding te zorgen dat dat gebruikte stoffen en fournituren een antibacteriële "bescherming" bieden?

Om ervoor te zorgen dat de consument veilig een kledingstuk kan kopen, heeft YKK een lijn ritsen ontwikkeld waarbij het tape wordt behandeld met ViralOff, een technologie gepatenteerd door het Zweedse bedrijf Polygiene. Deze hygiënische behandeling van kledingstukken en textiel die, toegepast in de afwerkingsfase, virussen voor 99% elimineert in ongeveer twee uur

.

ViralOff biedt extra voordelen: De chemische componenten zijn eco-duurzaam en de behandeling van stoffen met een antibacterieel product zoals ViralOff stimuleert een vermindering van de frequentie van het wassen van de kledingstukken, verlengt daardoor de levensduur en vermindert zo tevens het verbruik van energie, water en chemische toevoegingen.

 

Altijd trouw aan onze filosofie de "Cycle of Goodness®", die maatschappelijk verantwoord ondernemen, transparantie en respect voor anderen centraal stelt bij elke zakelijke beslissing, is YKK nu meer en meer gericht op het bijdragen aan het beheersen van de besmetting die zelfs een klein onderdeel als de rits kan bieden om bijvoorbeeld de verspreiding van virussen tegen te gaan. Wij investeren al 80 jaar in ons motto: "Little Parts, Big Difference".

 

Vooralsnog zijn deze ritsen in 2 uitvoeringen beschikbaar: 3Y metaal en 5CI spiraal. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. sales.nld@ykk.nl